Fudbal

Strahinja Eraković prezadovljan izdanjem protiv Španije: Dobro smo se "pobili"

Komentari

Autor: Euronews

06/09/2024

-

12:00

Strahinja Eraković prezadovljan izdanjem protiv Španije: Dobro smo se "pobili"
Strahinja Eraković prezadovljan izdanjem protiv Španije: Dobro smo se "pobili" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ko se kladio na pozitivan rezultat fudbalske reprezentacije Srbije na otvaranju A divizije Lige nacija, protiv Španije, taj je lepo zaradio, jer je malo ko verovao da se podmlađeni "orlovi", posle serije otkaza ključnih igrača, mogu tako dobro porvati sa šampionom Evrope i dozvoliti mu da odnese samo jedan bod sa stadiona Crvene zvezde. 

Jeste "crvena furija" imala veći posed lopte i dominirala u polju, jeste napravila i više šansi, mada su "orlovi" imalu brutalno dobru priliku da "poentiraju" preko Luke Jovića, ali fascinatni Lamin Jamal i ostali nisu smislili način da savladaju ponovo odličnog Predraga Rajkovića. Veliki posao odradila je zadnja linija...

"Ovo mi je sigurno najbolja partija u reprezentaciji i to protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Pokazali smo da nismo za bacanje, odigrali smo muški. Oni su imali veći posed, više šansi, ali tako i druge ekipe na svetskom nivou igraju protiv njih, puste ih da igraju. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, da smo se 'pobili' što se kaže. Svaki momak je dao više od sto odsto sebe", prokomesntarisao je Strahinja Eraković za sajt Fudbalskog saveza Srbije. 

Poseban utisak ostavila je borbenost našeg tima, čime su oduševili svoje navijače. 

"Mislim da je svako ko se razume u fudbal video da smo dali i više od sto odsto. Možemo da budemo ponosni na igru. Ovo je bila jedna od najmlađih ekipa u Evropi na terenu, imali smo veliku želju da se pokažemo. Nadam se da je i publika zadovoljna“, dodao je Eraković.

Komentari (0)

Sport