Fudbal

Milan Borjan preseslio se u Sadijsku Arabiju

Komentari

Autor: Euronews

18/08/2024

-

20:24

Milan Borjan preseslio se u Sadijsku Arabiju
Milan Borjan preseslio se u Sadijsku Arabiju - Copyright Tanjug/AP Photo/John Locher, File

veličina teksta

Aa Aa

Milan Borjan nije još hteo u fudbalsku penziju, a čelnici Al Rijada su u tome videli izvanrednu priliku da pojačaju svoj tim na gol linijil, pa su privoleli 36-godišnjeg čuvara mreže da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Informacije sa lica mesta kažu da su pregovori finalizovani i da je samo pitanje trenutka kada će biti razmenjeni potpisi na ugovor, još, nepoznate vremenske odrednice. 

Nije poznata ni finansijska vrednost Borjanovog trasfera u zemlju koja važi za jednu od najpoželjnijih fudbalskih destinacija poslednjih godina, u tom smislu.

Osim da budući klub bivšeg kapitena Crvene zvezde nije platežno moćan kao Al Ahli, Al Itihad ili Al Nasr, na primer. Povratnik u tamošnju Premijer ligu ne razmeće se milionima, kamionima i avionima, ali sigurno je Borjanu ponudio bolje uslove nego evropska konkurencija zainteresovana za vratara rodom iz Knina.

 

 

Borjan je branio za Rad, Sivaspor, Vaslui, niški Radnički, Ludogorec... ali je slavu stekao među stativama Crvene zvezde, naročito tokom sezona u Ligi šampiona.

U nekom trenutku su ga crveno-beli, ipak, poslali na pozajmicu u Slovan, da bi bivši vođa Zvezdinog tima posle tog privremenog rada odbio poziciju van terena, u klubu sa stadiona "Rajko Mitić" i izabrao da još malo nosi golmanske rukavice. 

Komentari (0)

Sport