Fudbal

Iz Uba direktno u Njukasl: Miodrag Pivaš promovisan na Ostrvu

Komentari

Autor: Euronews

20/07/2024

-

16:29

Iz Uba direktno u Njukasl: Miodrag Pivaš promovisan na Ostrvu
Miodrag Pivaš - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Interesantna fudbalska priča nam dolazi danas sa Ostrva. Mladi štoper Miodrag Pivaš (19), koji je do skora igrao u Jedinstvu iz Uba, prešao je iz grada nedaleko od Beograda direktno u Njukasl u transferu vrednom 800.000 evra i od naredne sezone igraće u najjačoj ligi sveta.

Klub iz Uba na taj način zaradio je pozamašnu cifru i obezbedio sredstva za nova pojačanja koja će mu biti potrebna za dostojno takmičenje u elitnom rangu naredne sezone, a pritom će zaraditi i 20 odsto od budućeg transfera mladog Pivaša, koji je pre dolaska u Jedinstvo igrao u Austriji za neke manje poznate klubove.

 

 

"Miodrag je obećavajući talenat sa visokim potencijalom. Naša skauting služba nastavlja da gleda mlade igrače kao što je Miodrag širom sveta kako bi identifikovali i uveli ih u prvi tim u budućnosti. Srećni smo što ga imamo u Njukaslu i radujemo se što ćemo podržati njegov razvoj u važnom stadijumu njegove karijere", rekao je generalni direktor Njukasla Daren Ils.

A, potom se oglasilo i novo pojačanje engleskog kluba.

"Neverovatno je što sam u mogućnosti da dođem u klub kao što je Njukasl i ne mogu da dočekam da počnem. Vidim projekat kluba i izleda sjajno, što mi je pomoglo da odaberem Njukasl", rekao je novi član Njukasla. 

Komentari (0)

Sport