Fudbal

Dragan Stojković Piksi ostaje selektor Srbije

Komentari

Autor: Euronews

12/07/2024

-

12:58 >> 13:04

Dragan Stojković Piksi ostaje selektor Srbije
Piksi - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, ostaće na toj poziciji do daljnjeg, što je zvanično potvrđeno danas na sednici izvšnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Iako je praktično cela nacija čekala vest o smeni selektora posle debakla "orlova" na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Dragan Stojković, koji je tokom svog mandata odveo Srbiju na dva velika takmičenja, ipak je ostao na svojoj funkciji i predvodiće naš nacionalni tim za predstojeći ciklus u Ligi nacija.

"Posle detaljnog izveštaja selektora „A“ reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine - piše na sajtu FSS.

Podsetimo, Piksi je krajem maja ove godine produžio ugovor, pa će biti tu verovatno i za naredno Svetsko prvenstvo, koje je na programu 2026. godine.

Komentari (0)

Sport