Fudbal

Strahinja Pavlović bi mogao u Seriju A: Milan zainteresovan da ga angažuje, Austrijanci traže 25 miliona evra

Komentari

Autor: Euronews

05/07/2024

-

09:14

Strahinja Pavlović bi mogao u Seriju A: Milan zainteresovan da ga angažuje, Austrijanci traže 25 miliona evra
Strahinja Pavlović bi mogao u Seriju A: Milan zainteresovan da ga angažuje, Austrijanci traže 25 miliona evra - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska reprzentacija Srbije nije u Nemačkoj ostvarila očekivan rezultat na Evropskom prvenstvu, već je takmičenje završila već nako grupne faze sa samo dva osvojena boda, a najbolji igrač "orlova" bio je defanzivac Strahinja Pavlović.

Prvotimac Red Bul Salcburga je odigrao zaista dobar turnir, pokazao je srčanost i borbenost i to nije promaklo emisarima brojnih evropskih klubova, a prvi koji je stao u red za njega je italijanski Milan.

Kako pišu mediji na Apeninskom poluostrvu klub sa stadiona "San Siro" je zainteresovan za usluge srpskog reprezentativca jer u njemu vidi igrača koji odmah može da napravi razliku na terenu, a uz to je sa 23 godine veoma mlad i može da predstavlja projekat za budućnost.

Isti izvori navode da se čelnici austrijskog kluba neće tako lako odreći Pavlovića i da će za njegovu slobodu tražiti između 20 i 25 milioan evra.

Takođe, pojedini svetski mediji su prethodnih dana pisali da je za usluge bivšeg štopera Partizana zainteresovan i engleski Brentford koji, ipak, ima slabiju startnu poziciju od Milana.

Komentari (0)

Sport