Fudbal

Uzdignuta čela završavamo Kup: Trener Lacija ponosan na svoju ekipu

Komentari

Autor: Euronews

24/04/2024

-

14:37

Uzdignuta čela završavamo Kup: Trener Lacija ponosan na svoju ekipu
Uzdignuta čela završavamo Kup: Trener Lacija ponosan na svoju ekipu - Copyright Tanjug/(AP Photo/Andrew Medichini)

veličina teksta

Aa Aa

Trener Lacija Igor Tudor rekao je posle utakmice polufinala Kupa Italije sa Juventusom, da je ponosan na svoju ekipu iako Rimljani nisu prošli u naredni krug takmičenja. Juventus je u prvoj utakmici slavio sa 2:0, dok je sinoć Lacio pobedio 2:1. 

"Stara dama" je tako obezbedila plasman u finale Kupa, gde će joj protivnik u borbi za trofej biti Fiorentina ili Atalanta. Revanš tog duela na programu je večeras od 21:00 (Arena 2 Premium), a u prvom meču slavila je ekipa iz Firence sa 1:0.

"Uzdignuta čela završavamo kup. Odigrali smo odličnu utakmicu, ali to nije bilo dovoljno i čestitamo im", rekao je Tudor i nastavio:

"Zadovoljan sam stavom, mentalitetom, načinom na koji smo parirali vrhunskom protivniku. Ima dosta pozitivnih stvari. Šteta, jer su zaista verovali u uspeh. Sada nam ostaje da se oporavomo jer nas u subotu čeka nova velika utakmica (Verona)", zaključio je Tudor.

Podsetimo, Lacio je imao aktivan rezultat do samog finiša utakmice, da bi golom Arkadijuša Milika u 83. minutu Juventus stigao do odlučujućih 3:2 i plasmana u finale.

Komentari (0)

Sport