Novosti

Požar kod Evzonija: Vatrenu stihiju gasi 20 vatrogasaca i helikopter, vozila se preusmeravaju

Komentari

Autor: Euronews Srbija

05/08/2024

-

14:30

Požar kod Evzonija: Vatrenu stihiju gasi 20 vatrogasaca i helikopter, vozila se preusmeravaju
Požar kod Evzonija: Vatrenu stihiju gasi 20 vatrogasaca i helikopter, vozila se preusmeravaju - Copyright Instagram.com/nikana.gr

veličina teksta

Aa Aa

U Grčkoj je danas na putu Polikastro - Evzoni, nedaleko od nadvožnjaka u Kilkisu, izbio požar koji se preneo sa zapaljenog automobila na suvu travu pored puta.

Kako prenose grčki mediji, oko 10 sati se zapalio automobil na putu između Polikastra i Evzonija, a požar se zbog jakog vetra proširio na okolno rastinje. 

Kako je objavljeno na Instragram stranici Nikana.gr, na mestu događaja je 20 vatrogasaca sa 10 vozila. U gašenju požara učestvuje i jedan helikopter. Veliki broj automobila preusmeren je sa čvora Polikastro ka carinarnici Dojrani.

 

 

"Mnogi vozači, posebno kamiona, pokušavaju da stignu do carinarnice Evzoni preko Polikastra i starog nacionalnog puta, što izaziva saobraćajne gužve u gradu Polikastro", navodi se u objavi. 

 

 

Zbog ovog požara je, pišu grčki mediji, obustavljen je saobraćaj za vozila na auto-putu Atina-Evzoni, od Evzonija do Polikastra u oba smera, do Evzonija i do Soluna.

 

 

Komentari (0)

Putovanja