Poznati

Princeza se vraća u javnost: Kejt Midlton se pojavila na baletskoj predstavi u Sadlers Velsu

Komentari

Autor: Tanjug

27/09/2024

-

09:41

Princeza se vraća u javnost: Kejt Midlton se pojavila na baletskoj predstavi u Sadlers Velsu
Princeza se vraća u javnost: Kejt Midlton se pojavila na baletskoj predstavi u Sadlers Velsu - Copyright Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth

veličina teksta

Aa Aa

Princeza od Velsa Kejt Midlton iznenada se pojavila na baletskoj predstavi "Žizela" u pozorištu Sadlers Vels u severnom delu Londona, dok nastavlja da se oporavlja od raka.

Ona je na društvenoj mreži "X" opisala predstavu kao "potresnu i inspirativnu", kao i da je produkcija predstave "kreativnost u najboljem izdanju".

 

 

Poseta je usledila nakon što je Kejt ranije ove nedelje održala sastanak u zamku Vindzor kako bi razgovarala o svojoj godišnjoj službi božićnih pesama, prenosi Sky News.

Princeza od Velsa ranije je izjavila da se "raduje što će se vratiti na posao" i preuzeti "još nekoliko javnih angažmana" u narednim mesecima. 

Kejt Midlton je u januaru imala operaciju abdomena, a u martu je potvrdila da su nakon te operacije pronađene prekancerozne ćelije i da će morati da prođe preventivnu hemioterapiju.

Početkom septembra objavila je video snimak u kom je navela da je završila ciklus hemioterapije i da će polako početi da se vraća redovnim aktivnostima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin