Aktuelno iz kulture

Matea Milosavljević o seriji "Močvara" i Goranu Bogdanu: Mislim da smo svašta nešto ukrali od njega

Komentari

Autor: Tanjug

01/10/2024

-

15:34

Matea Milosavljević o seriji "Močvara" i Goranu Bogdanu: Mislim da smo svašta nešto ukrali od njega
Matea Milosavljević o seriji "Močvara" i Goranu Bogdanu: Mislim da smo svašta nešto ukrali od njega - Copyright Prinskrin/Youtube/SUPERSTAR TV

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Matea Milosavljević igra u trećoj i poslednjoj sezoni serije "Močvara", koja se uspešno prikazuje na Superstar TV i RTS 1.

Milosavljević je rekla da su za uspeh "Močvare" pre svega zaslužni scenaristkinja Milena Marković i reditelj Oleg Novković, kao i da je "dinamika serije vrlo specifična i situacije u kojima se likovi nalaze".

Prema njenim rečima, "tema, radnja....sve je to zajedno doprinalo da (serija) bude svoja i drugačija".

Milosavljević je rekla da njen lik elitne prostituke Beba u trećoj sezoni je "vrlo mudra, i uspeva nekako da izbegne sve probleme u koje pokušavaju da je uvuku, i van posla kojim se bavi, trudi se da živi vrlo čisto, zdravo i uredno". 

Govoreći i saradnji sa glumcem Goranom Bogdanom u "Močvari", Milosavljević je priznala da je "prevelika radost deliti kadar sa njim".

"Nesebično daje svoje znanje. I svašta može da se nauči. Mislim da smo svašta nešto ukrali od njega", napomenula je glumica.

Milosavljević je navela da je u trećoj sezoni serija "malo brža, dinamičnija je, raznih obrta i zapleta ima, karakteri su jako zanimljivi", a ima i ljubav i drame. 

Priznavši da je vrlo traumatično doživljavala kastinge, Milosavljević je dodala da je "Močvara" ipak "bilo prelepo iskustvo".

"Uživala sam, izašla sam presrećna i sa osećajem - šta god da se desi, ovo iskustvo ću definitivno pamtiti. Nekako, dobila sam nadu  da postoji ovakvi kastinzi kao što je bio ovaj za 'Močvaru'", rekla je Milosavljević. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura