Aktuelno iz kulture

Korejska strelkinja koja je oduševila svet hladnokrvnim stavom na Olimpijskim igrama, dobila ulogu ubice u novoj seriji

Komentari

Autor: Yonhap

19/09/2024

-

19:44

Korejska strelkinja koja je oduševila svet hladnokrvnim stavom na Olimpijskim igrama, dobila ulogu ubice u novoj seriji
Korejska strelkinja koja je oduševila svet hladnokrvnim stavom na Olimpijskim igrama, dobila ulogu ubice u novoj seriji - Copyright Tanjug/AP/Manish Swarup

veličina teksta

Aa Aa

Korejska strelkinja Kim Jeđi, čije su fotografije hladnokrvnog pogađanja mete na Olimpijskim igrama u Parizu obišle svet, sada je dobila i prvu glumačku ulogu.

Južnokorejska takmičarka osvojila je srebro na takmičenju u disciplini pucanje sa 10 metara vazdušnim pištoljem za žene, ali i daleko veću popularnost na društvenim mrežama. 

Kim, za koju su mnogi rekli da izgleda upravo kao lik iz akcionih filmova, glumiće ubicu u spinof seriji "Crush", zasnovanoj na filmu "Azija", piše agencija Yonhap.

Taj korejski film istražuje priče o različitim pojedincima suočenim sa rasnom mržnjom i diskriminacijom, a uloge tumače glumci iz Amerike i sedam azijskih zemalja.

Da Kim ima potencijal da postane i glumačka zvezda, ocenio je i Ilon Mask, koji je komentarisao njen video sa Olimpijskih igara na društvenoj mreži "X".

"Ona treba da bude u akcionom filmu. Ne mora da glumi", napisao je Mask.

Sportistkinja je već potpisala ugovor sa agencijom za talente, kako bi uspela da isprati sve aktivnosti za koje je tražena u svojoj domovini, a već je snimila i modne fotografije za brend "Louis Vuitton".

Ona je izjavila da je otvorena za različite aktivnosti, sve dok promovišu njen sportski angažman.

Komentari (0)

Kultura