Aktuelno iz kulture

Pop muzika u vremenskoj mašini: Globalni muzički fenomen Scott Bradlee's Postmodern Jukebox sutra na Tašmajdanu

Komentari

Autor: PR

06/09/2024

-

14:53

Pop muzika u vremenskoj mašini: Globalni muzički fenomen Scott Bradlee's Postmodern Jukebox sutra na Tašmajdanu
Promo/Nicole Schoen Visconti - Copyright Promo/Nicole Schoen Visconti

veličina teksta

Aa Aa

Globalni muzički fenomen Scott Bradlee's Postmodern Jukebox nastupiće sutra, 7. septembra na Stadionu Tašmajdan.

"Love Romance" Lejdi Gage, "Notihing Else Matters" grupe Metallica, "Seven Nation Army" White Stripes-a, "Lovefool" Cardigans-a, "Oops... I Did It Again" Britni Spirs – samo su neke od savremenih numera i hitova koje je ovaj globalni muzički fenomen preradio u stilu džeza '20-ih godina prošlog veka, soula i bluza, a beogradska publika imaće priliku da ih ponovo sluša sutra na Stadionu Tašmajdan u organizaciji Skymusic-a.  

Prema rečima članova benda, publiku očekuje očaravajuće putovanje kroz PMJ univerzum, "gde će savremeni hitovi biti ponovo osmišljeni u klasičnim žanrovima poput džeza iz 1920-ih, swinga, doo-wopa i Motown-a" od strane ansambla nekih od najboljih pevača, plesača i instrumentalista na svetu. 

Bend se u srpsku prestonicu vraća u okviru svetske turneje "Tour 10", a Beograd ima privilegiju da bude domaćin ovom neodoljivom muzičkom iskustvu, gde će PMJ proslaviti dvostruki jubilej - 10 godina turneja i njihov 1000. nastup u 2024. godini.  

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 "Moj kiosk" objekata širom zemlje. 

Komentari (0)

Kultura