Aktuelno iz kulture

Letnji Zemun fest od 21. do 25. avgusta: Ničim Izazvan, Neverne Bebe, S.A.R.S.

Komentari

Autor: Tanjug

07/08/2024

-

10:59

Letnji Zemun fest od 21. do 25. avgusta: Ničim Izazvan, Neverne Bebe, S.A.R.S.
Letnji Zemun fest od 21. do 25. avgusta: Ničim Izazvan, Neverne Bebe, S.A.R.S. - Copyright Promo/Plakat

veličina teksta

Aa Aa

Manifestacija Zemun fest biće održana od 21. do 25. avgusta, uz nastupe sastava Nervozni poštar, S.A.R.S, Ničim Izazvan i Neverne Bebe, a počeće besplatnim prikazivanjem filma "Za danas toliko", saopštili su danas organizatori.

U okviru programa otvaranja letnjeg festivala na Velikom trgu u Zemunu 21. avgusta (21:00), pre projekcije "Za danas toliko" reditelja Marka Đorđevića, publiku će sa scene pozdraviti pesnik Marko Milošević, najavljeno je u saopštenju.

"Bogat filmski repertoar obeležiće i ovu godinu, a važan deo Zemun festa je i selekcija najboljih studentskih filmova u okviru takmičarskog programa. Pored filmske umetnosti i koncerata, dečija zona i street market i ove godine biće deo festivalskih zona", rečeno je u saopštenju.

Kako je najavljeno, na Zemunskom keju S.A.R.S. nastupa 22. avgusta, Nervozni poštar 23. avgusta, Ničim izazvan 24. avgusta, a festival zatvaraju Neverne bebe 25. avgusta.  

Organizatori su najavili da će uz koncertnu zonu festivala biti i "Street marketa" sa preko stotinu izlagača, a tradicionalni festival pored toga nudi i više zona i desetine besplatnih programa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura