Aktuelno iz kulture

Od azila do crvenog tepiha: Pegi izabrana za najružnijeg psa u Velikoj Britaniji, pa dobila ulogu u novom "Dedpulu"

Komentari

Autor: BBC

12/07/2024

-

14:39

Od azila do crvenog tepiha: Pegi izabrana za najružnijeg psa u Velikoj Britaniji, pa dobila ulogu u novom "Dedpulu"
Dedpul i Volverin - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Keruša po imenu Pegi, koja je pobedila na britanskom takmičenju za ružne pse, jedna je od zvezda novog Marvelovog filma "Dedpul i Vulverin" ("Deadpool and Wolverine"). Mešanka mopsa i kineskog ćubastog psa prošetala je crvenim tepihom sa svojim "kolegama" Rajanom Rejnoldsom (Dedpul) i Hjuom Džekmenom (Vulverin), u susret premijeri filma zakazanoj za 26. jul, piše BBC.

Tanjug AP/Vianney Le Caer/Invision/AP

Rajan Rejnolds sa Pegi

"Pre nekoliko godina bila sam u prihvatilištu pitajući se šta će biti sa mojim životom. Sada sam u najvećem filmu ovog leta. To pokazuje da kada uložite rad, možete manifestovati bilo šta", stoji u objavi na Peginom zvaničnom Instagram nalogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dogpool (@dogpool)

 

Pegi je nakon izbora za najružnijeg psa Britanije odabrana da bude pomoćnica Dedpulu, duhovitom superheroju, kog igra Rejnolds. 

Ona je udomljena iz prihvatilišta krajem 2018. godine, kada je imala šest meseci, a njena vlasnica Holi Midlton ispričala je za Parrot Print da je simpatična glumica bila poslednje štene u leglu.

Tanjug AP/Vianney Le Caer/Invision/AP

Ekipa filma "Dedpul i Vulverin"

"Svi ostali štenci našli su nove domove, ali mislim da su ljudi kad bi je pogledali, uglavnom videli psa koji je težak za održavanje i mogućnost postojanja zdravstvenih problema. Ja sam se samo sažalila na nju. Sedela je tamo bez krzna i sa ispruženim jezikom. Osećala sam da je niko nije želeo", kaže Midlton.

Srećom, ispostavilo se da je Pegi potpuno zdrav pas, s tim što zbog nedostatka krzna, mora da nosi nosi kremu sa zaštitnim faktorom, a neretko i garderobu.

Komentari (0)

Kultura