Aktuelno iz kulture

Novi "Policajac sa Beverli Hilsa" oživeo "Ludu žabu": Remiks muzike koja je obeležila početak novog milenijuma

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/07/2024

-

20:00

Novi "Policajac sa Beverli Hilsa" oživeo "Ludu žabu": Remiks muzike koja je obeležila početak novog milenijuma
Novi "Policajac sa Beverli Hilsa" oživeo "Ludu žabu": Remiks muzike koja je obeležila početak novog milenijuma - Copyright Prinskrin/Youtube/Crazy Frog

veličina teksta

Aa Aa

"Policajac sa Beverli Hilsa" se vratio i doveo sa sobom još jedno prepoznatljivo lice s početka novog milenijuma. Naime, u čast predstavljanja novog nastavka franšize, Netflix je objavio i promo spot u kom se pojavljuje čuvena "Luda žaba" (Crazy Frog) sa melodijom koja je bila na većini mobilnih telefona početka dvehiljaditih.

Animirani lik i obrada prepoznatljive muzike iz originalnog filma iz 1984. koju je komponovao nemački muzičar Harold Falterejer, decenijama kasnije osvajali su top liste širom Evrope, a na YouTube-u ima 1,2 milijarde pregleda.

Za potrebe filma, predstavljen je novi remiks, kao i pesma Lil Nas X-a "Here We Go!" u kojoj je sempl ove melodije.

Četvrti nastavak hit komedije objavljen je na Netfliksu trideset godina nakon što smo poslednji put gledali avanture Aksela Folija.

U njemu poznati policajac udružuje snage sa detektivom Bobijem Abotomom kako bi spasio svoju ćerku Džejn, čiji je život u opasnosti.

Na iMDB platformi, "Policajac sa Beverli Hilsa: Aksel F" ima 6,6 od deset bodova i 67 posto pozitivnih ocena na Rotten Tomatoes-u. Dok jedni smatraju da priča više nema šta novo da ponudi, drugima je dovoljno to što imaju priliku da ublaže nostalgiju i podsete se starih likova i humora.

Komentari (0)

Kultura