Aktuelno iz kulture

Vil Smit i Martin Lorens beže od zakona: U bioskopima četvrti deo akcione komedije "Loši momci: Sve ili ništa"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

05/06/2024

-

13:01

Vil Smit i Martin Lorens beže od zakona: U bioskopima četvrti deo akcione komedije "Loši momci: Sve ili ništa"
Vil Smit - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Najpoznatiji "Loši momci" su se vratili u bioskope u četvrtoj avanturi. Bioskopska publika biće u prilici da uživa u odličnoj akciji sa elemntima komedije, ali ovog puta sa malim preokretom: sada Vil Smit i Martin Lorens beže od zakona.

Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) spremni su za novu akciju, najuzbudljiviju i najopasniju do sada. Nakon što se eksplozivni dvojac nađe usred istrage ilegalnog šverca droge u Majamiju, a koji je povezan sa njihovim nekadašnjim policijskim kapetanom, apsolutno sve što su mogli da zamisle – krenuće nizbrdo.

Uz Smita i Lorensa u četvrtom filmu glume Aleksander Ludvig, Vanesa Hadžens, Erik Dejn, Paola Njunjez, Taša Smit i Ijan Grufud.

Jedna od najuspešnijih i najomiljenijih franšiza iza sebe ima tri velika blokbastera i spin-off seriju L.A.’s Finest (2019). Poslednji film franšize "Loši momci zauvek" (Bad Boys 4 Life) koji je izašao 2020. bio je najuspešniji film godine i čitave franšize.

Osvojite karte

Euronews Srbija deli 3x2 karte za prikazivanje filma "Loši momci: Sve ili ništa" u četvrtak 6. juna u 20h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u Beogradu. Više detalja na našoj Instagram stranici.

Ne propustite Vila Smita i Martina Lorensa u u bioskopima širom zemlje u novoj avanturi - "Loši momci: Sve ili ništa", snimljenoj prema scenariju Krisa Bremnera i u režiji Adila El Arbija i Bilala Falaha.

Komentari (0)

Kultura