Aktuelno iz kulture

Guitar Art Festival organizuje "Koncert za rekord": Mogu da učestvuju svi gitaristi koji znaju da sviraju osnovne akorde

Komentari

Autor: Tanjug

13/05/2024

-

10:41

Guitar Art Festival organizuje "Koncert za rekord": Mogu da učestvuju svi gitaristi koji znaju da sviraju osnovne akorde
Guitar Art Festival organizuje "Koncert za rekord": Mogu da učestvuju svi gitaristi koji znaju da sviraju osnovne akorde - Copyright Plakat

veličina teksta

Aa Aa

"Koncert za rekord" u okviru Gitar Art Festivala održaće se 19. maja na Trgu Republike u Beogradu, najavili su organizatori. Cilj koncerta je da se postavi prvi nacionalni gitarski rekord, koji će svake naredne godine da se uvećava. 

Guitar Art festival pozvao je sve gitariste koji znaju osnovne akorde i imaju od 7 do 77 godina da se priključe najvećem gitarskom koncertu u Srbiji. Registracija počinje 13. maja u 10. časova putem mejla koncertzarekord@gmail.com. 

Sa velike bine na Trgu Republike podršku za svaku pesmu daće ti naši specijalni gosti poznati bendovi i gitaristi među kojima su Dejan Cukić, Yu grupa, Kiki Lesendrić i Piloti, Srđan Gojković Gile, Bojana Stamenov i drugi. 

Pored koncerta, za najmlađe su organizovane radionice gitare i ukulele, kako bi naučili prvi akord i bili spreni za koncert naredne godine.

Na koncert 19. maja treba da ponesete akustičnu ili klasičnu gitaru, a dozvoljeni su i ukulele, bendžo ili tambure. 

Svi registrovani učesnici će dobiti informacije putem mejla na koji ulaz dolaze i kako zauzimaju svoje registrovano mesto. 

Takođe, svi gitaristi dobijaju e-Guitar Art zahvalnicu da su učestvovali u prvom postavljanje nacionalnog gitarskog rekorda.

Komentari (0)

Kultura