Evropa

Uhapšen tinejdžer od 13 godina u Francuskoj: Jurio bakinim automobilom 180 kilometara na sat

Komentari

Autor: Tanjug

25/10/2024

-

14:13

Uhapšen tinejdžer od 13 godina u Francuskoj: Jurio bakinim automobilom 180 kilometara na sat
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Tinejdžera starog 13 godina, koji je vozio Audi TT svoje bake brzinom od 180 kilometara na sat, posle duže potere zaustavila je policija nakon što je udario u pešačko ostrvo.

Mladić je noćas odbio da se zaustavi na obilaznici u Nantu, izjavio je izvor iz policije za Figaro. Posle duže potere, policija je otkrila da ima posla sa tinejdžerom od 13 godina.

Oko 3.00 sata ujutru, policijska patrola je primetila je Audi TT da vozi velikom brzinom na mostu Ševire. Policajci su uključili trepćuća svetla i sirenu da bi se zaustavio. Njegovo lice bilo je sakriveno kapuljačom. On je, međutim, jurio 180 kilometara na sat i pokušao da im pobegne.

U jednom trenutku čak je ugasio svetla da bi im umakao. Konačno, zaustavljen je nakon pet kilometara nakon što je udario u pešačko ostrvo. Iako je pokušao da se drži za volan, uhapšen je i odveden u centralnu policijsku stanicu u Nantu.

Bio je negativan na alkohol i drogu i danas će biti ispitan.

"Mogao je da udari nekoga vozeći prebrzo i da se ozbiljno povredi", rekla je osoba upoznata sa slučajem.

Optužen je za "teško odbijanje da se povinuje" policiji, "vožnju bez dozvole", "oštećenje javne imovine", "teško nasilje" i "krađu vozila".

Sredinom septembra, mladić istih godina uhapšen je u Nanta zbog sličnih dela, dok je vozio automobil svojih roditelja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa