Region

Dodik u Tesliću: Vreme je da Srbi prestanu da žive tuđe interese

Komentari

Autor: Tanjug

20/09/2024

-

09:51

Dodik u Tesliću: Vreme je da Srbi prestanu da žive tuđe interese
Dodik u Tesliću: Vreme je da Srbi prestanu da žive tuđe interese - Copyright Tanjug/Foto SRNA/Borislav Zdrinja

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik poručio je u Tesliću da je vreme da Srbi prestanu da žive tuđe interese, već u svojoj slobodi kroz Republiku Srpsku.

"Mi smo oni koji drže do svog identiteta, ali poštujemo i druge", rekao je Dodik sinoć u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore u BiH, koji će biti održani 6. oktobra.

Istakao je da je SNSD stranka mira i ponovio da nema ništa protiv dejtonske BiH, ali da ima protiv one, kako je rekao, nametnute.

Dodik je rekao da je vreme da se u ovoj lokalnoj zajednici dese političke promene koje vidi u kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Nedeljku Keriću, koji, kako kaže, predstavlja istinsku volju naroda.

Najavio je da će zahvaljujući kvalifikacijama i ljudskim osobinama Kerića inicirati da Teslić postane grad, prenela je Srna.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić Nedeljko Kerić najavio je da će nakon 6. oktobra uslediti promene na bolje za ovu opštinu, da će se prekinuti sa praksom "šminkanja" koju je praktikovao SDS.

"Obećavam povezivanje Teslića sa regionalnim centrima, rešavanje vodovodne infrastrukture, novi izgled grada, toplifikaciju grada", rekao je Kerić, istakavši da je svestan da je reč o ozbiljnom poslu za čiju realizaciju treba jedinstvo i zajedništvo.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa