Region

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici: Ne prisluškuje se zatvorska ćelija u kojoj je bivši SDT Milivoje Katnić

Komentari

Autor: Tanjug

14/08/2024

-

11:53

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici: Ne prisluškuje se zatvorska ćelija u kojoj je bivši SDT Milivoje Katnić
Milivoje Katnić i Saša Čađenović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ne prisluškuje se spuška ćelija u kojoj boravi bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, proizilazi iz odgovora Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici.

Iz Tužilaštva su za podgoričke Vijesti saopštili da je tužilac odbacio prijavu tog pritvorenika protiv nepoznatih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), zbog krivičnih dela – zloupotreba službenog položaja i neovlašćeno prisluškivanje i snimanje.

"Obaveštavamo Vas da je postupajući državni tužilac odbacio krivičnu prijavu M. K. protiv nepoznatih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova, zbog krivičnih dela zloupotreba službenog položaja i neovlašćeno prisluškivanje i snimanje. Državni tužilac je nakon obavljenog uviđaja i sprovedenog veštačenja našao da ne postoji osnovana sumnja da su izvršena prijavljena krivična dela, kao ni bilo koje drugo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti", piše u odgovoru ODT-a na pitanje Vijesti.

Katnić je krajem prošlog meseca prijavio nadležnima da se njegova zatvorska ćelija prisluškuje, zbog čega je osnovni državni tužilac obavio uviđaj prostorije u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) gde boravi…

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa