Region

Posle eksplozije na Cetinju policija Crne Gore u najvišem nivou operativnosti

Komentari

Autor: Fonet

20/06/2024

-

18:45

Posle eksplozije na Cetinju policija Crne Gore u najvišem nivou operativnosti
Posle eksplozije na Cetinju policija Crne Gore u najvišem nivou operativnosti - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Policija Crne Gore čini sve da osigura bezbednost građana, a nivo operativne spremnosti je podignut na najviši nivo, poručio je danas sugrađanima crnogorski ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović posle jutrošnje eksplozije na Cetinju u kojoj su poginule dve, a povređene su tri osobe.

Sve istražne radnje koje se sprovode usmerene su na najskorije rasvetljavanje tog teškog krivičnog dela, naveo je Šaranović u saopštenju.

"Nažalost, ovaj događaj je i potvrda da smo bili u pravu kada smo ukazivali na opasnost od ovakvih posledica usled neizricanja presuda u roku od tri godine i puštanja na slobodu ne malog broja osoba koje su pripadnici organizovanih kriminalnih grupa", ocenio je Šaranović.

On je dodao da su prevencija i rasvetljavanje takvih teških krivičnih dela upravo razlog zbog kojeg je bio izričito "protiv gašenja sistema video nadzora gradova, po svaku cenu".

"Nećemo dozvoliti da bilo koja organizovana kriminalna grupa i na sekund pomisli da je jača od države. Ta vremena su iza nas. Kontinuirano podizanje kapaciteta u svim oblastima i odlučno postupanje naših službenika su siguran put da se uspešno izborimo sa svim izazovima", naglasio je Šaranović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa