Politika

Vučić prisustvovao proslavi u selu Gornje Crniljevo povodom asfaltiranja puta

Komentari

Autor: Tanjug

05/09/2024

-

16:18

Vučić prisustvovao proslavi u selu Gornje Crniljevo povodom asfaltiranja puta
Tanjug/Sava Radovanović - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas proslavi u selu Gornje Crniljevo, koje je organizovano u domaćinstvu Slobodana Jerotića povodom asfaltiranja puta.

"Ja hoću svima da se zahvalim na gostoprimstvu, što ste nas ovako dočekali, hvala na ljubavi koju osećate prema Srbiji i hvala na divno pripremljenom jelu. Posebno sam srećan što vidim ovoliko radosne dece. Ovo oko puta obećali smo dole u nastavku još kilometar i po, ukupno 6,5 kilometara. Koliko u naredna tri-četiri dana, mašine će da dođu da rade, da probamo da završimo što je moguće pre", rekao je Vučić obraćajući se okupljenima.

Tanjug/Sava Radovanović

 

On je dodao da je posebno srećan što je saznao da je prisutna supruga heroja Milenka Pavlovića, junaka srpskog neba, srpske vojske, poručujući da su takvi ljudi besmrtni.

"Hvala vama za sve što ste činili za Srbiju, a mi ćemo gledati da vratimo i da Srbija ide ubrzano napred", rekao je Vučić.

Proslavi su osim predsednika Vučića, prisustvovali i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, ministarka energetike i rudarstva Dubravka Đedović Handanović, ministar građevine Goran Vesić, ministar trgovine Tomislav Momirović, ministar poljoprivrede Aleksandar Martinović, kao i veliki broj meštana.

Tanjug/Sava Radovanović

 

Radovi na putu izvedeni su u saradnji Kabineta ministra za ravnomerni regionalni razvoj i opštine Osečina. 

Urađen put predstavlja prvu fazu asfaltiranja "Puta šljivovice" koji povezuje dve opštine, preko sela Gornje Crniljevo (opština Osečina) i Donje Crniljevo (opština Koceljeva). 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija