Politika

Ministarka Mesarović: Stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/08/2024

-

16:49

Ministarka Mesarović: Stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića
Adrijana Mesarović - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Ministarka privrede Adrijana Mesarović reagovala je danas na pretnje smrću upućene predsedniku Vučiću od strane Bobana Bogdanovića, generalnog sekretara Instituta za evroatlantsku strategiju Kosova.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram navela da "stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića".

"Sakriveni iza društvenih mreža i Šolakovih medija, lažni ekolozi, a stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića. Najoštrije osuđujem poslednje u nizu, miljenika Aljbina Kurtija Bobana Bogdanovića, koji je danas okačio sliku predsednika Srbije na vešalima, i otvoreno priznao da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog!", napisala je ona i dodala:

"Ovaj manijakalni progonitelj, inače Kurtijev poltron, u samo dva dana izneo je užasne pretnje smrću predsedniku Vučiću i pozvao na građanski rat".

"Svima je jasno da oni beže od fer političke utakmice i kriju se iza stranaca koji žele da Srbiju vide na kolenima. A znaju da su u problemu jer se to neće desiti sve dok Vučić vodi Srbiju, pa ne biraju način da mu prete i napadaju ga", napisala je ona.

Ona je istakla i da u dnevno-političkoj borbi moraju da postoje glasovi razuma, te da "neke stvari jednostavno ne smeju biti prihvatljive".

"Pitam se da li je moguće da ne postoji glas razuma, jer neke stvari jednostavno ne smeju biti prihvatljive u dnevno-političkoj borbi?!", napisala je ona i izrazila podršku predsedniku Vučiću:

"Apsolutna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću! Na kraju će, kao i uvek, pobediti Srbija!", napisala je ona na društvenoj mreži Instagram.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija