Politika

Šapić rekao da neće trpeti "Vesićeve frustracije" i pomenuo Jovanovića koji je najavio tužbu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

05/07/2024

-

17:01

Euronews TV

veličina teksta

Aa Aa

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da neće trpeti frustracije ministra građevinarstva Gorana Vesića i udarce ispod pojasa i najavio da će ubuduće na svaki napad da odgovori. Šapić je na konferenciji za novinare rekao da je ćutao nekoliko godina, jer se bavio Beogradom, dodavši da je trpeo Vesića zbog "mira u kući", jer ide i žali se u Srpskoj naprednoj stranci.

"Ja se ne bavim pacovskim kanalima. Ja nemam svoje novinare koje izvodim na žurke. Ja nemam gej lobije koji funkcionišu u tim novinarskim krugovima, ja ne kupujem poklone, ja nemam prijateljice koje se valjaju u jutarnjim programima, s kojima imam raznorazne šeme i kombinacije. Ja ne plaćam lažne analitičare, bivše političare kao onog Jovanovića, jer je nuđeno meni pre dve godine da ga plaćam. Ja nemam BIRN koji pomažem i finansiram, da bi vodio moje bitke što unutar stranke, što van stranke. Ja nemam veze u opozicionim medijima i dobro znate u kakvim sam odnosima sa njima", rekao je Aleksandar Šapić..

Goran Vesić nije se odazvao na molbu Euronews Srbija za komentar na Šapićeve navode, ali jeste direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik Nikola Jovanović. On najavljuje tužbu.

"Mislim da ovim ličnim napadima prikriva loše stanje u gradu, da nema novca u budžetu, da se uzimaju jako loša vozila što Beograđani ne prihvataju, da je naplata prevoza katastrofalna, pa sve onda mora da se plaća iz budžeta, pa to znači i veće takse i budžet za imovinu za Beograđane. Beograd je u velikim problemima, treba da pričamo o tome, a ove klevete da mene gospodin Vesić plaća, to je takva besmislica, ja s tim čovekom sam u velikom političkom i ličnom ratu, imam nekoliko tužbi, u jako smo lošim odnosima", rekao je Jovanović. 

Komentari (0)

Srbija