Društvo

Određen pritvor osumnjičenom za proganjanje bivše emotivne partnerke

Komentari

Autor: Tanjug

20/10/2024

-

13:28

Određen pritvor osumnjičenom za proganjanje bivše emotivne partnerke
Određen pritvor osumnjičenom za proganjanje bivše emotivne partnerke - Copyright Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Zemunu je donela rešenje o zadržavanju M. Z. (33) po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, a osumnjičeni se tereti zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje, saopštilo je danas Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Okrivljeni M. Z. se sumnjiči da je u vremenskom periodu od aprila 2024. do dana 18. oktobra ove godine, uporno i protivno volji oštećene pokušavao da uspostavi kontakt sa njom.

Kako je saopšteno, oštećena u ovom slučaju je njegova bivša emotivna partnerka kojoj je slao poruke preteće sadržine, pratio joj i dolazio ispred mesta gde stanuje i gde radi.

Okrivljeni je na saslušanju kod javnog tužioca u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi, a zbog prethodne osuđivanosti, ponoviti krivično delo navodi se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija