Društvo

Probudite se uz Euronews Jutro: Kako su amaterski fudbaleri proslavili Miljakovac, a bavićemo se i lažnim vestima

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/09/2024

-

22:26

Probudite se uz Euronews Jutro: Kako su amaterski fudbaleri proslavili Miljakovac, a bavićemo se i lažnim vestima
Probudite se uz Euronews Jutro: Kako su amaterski fudbaleri proslavili Miljakovac, a bavićemo se i lažnim vestima - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Lana Nanovski koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za petak, 27. septembar, izdvajamo:

Kamala Haris kao komunistička liderka. Tejlor Svift postala simpatizerka republikanaca. Neki su poverovali, a drugi odmah shvatili da je u pitanju montaža. Koliko je upotreba veštačke inteligencije daleko otišla u političkim kampanjama? O tome u temi jutra sa Ivanom Subotićem, tragačem lažnih vesti i Filipom Filkovićem, rediteljem iz Zagreba. 

Naslovne strane i najvažnije vesti iz dnevne štampe komentariše Dimitrije Milić iz Novog trećeg puta. 

Crno tržište leka ozempik u Srbiji cveta. Za nešto više od 15.000 dinara, korak ste bliži vitkoj liniji. Koliko je upotreba takvih lekova u estetske svrhe opasna i ko takve medikamente plasira na crno tržište? O tome sa farmaceutkinjom Dajanom Milutinović. 

Situacija na Bliskom istoku sve napetija. Izrael nastavlja granatiranje juga Libana. Hezbolah uzvraća granatiranjem severa Izraela. Na hiljade Libanaca i Izraelaca napušta kritična područja. Da li je Izrael na korak od kopnene intervencije u Libanu, pitamo generala IDF-a Jošija Kupervasera. 

Radnička klasa u pohodu na Evropu. Ceo stari kontinent priča o Miljakovcu. Kako su amaterski fudbaleri proslavili ovo beogradsko naselje, čućete od njih samih.

Stiže nam i novosadski melodic techno duo Utopia koji svoje setove izvode isključivo na kulturno-istorijskim lokalitetima poput Lepenskog Vira. Koja je naredna lokacija otkriće nam u Euronews Jutru.

 

Komentari (0)

Srbija