Društvo

Lučić: Radnici Telekoma u simboličnoj akciji podrške državi povodom rezolucije o Srebrenici

Komentari

Autor: Tanjug

23/05/2024

-

12:18

Lučić: Radnici Telekoma u simboličnoj akciji podrške državi povodom rezolucije o Srebrenici
Vladimir Lučić - Copyright Fonet/Milica Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić najavio je da će jedan broj radnika ove kompanije, na inicijativu sindikata, održati akciju simbolične podrške naporima države povodom glasanja o predlogu rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.

"Jedan broj radnika kompanije Telekom Srbija - ne svi, jer radni procesi i pružanje usluga korisnicima moraju nesmetano da se odvijaju - izaći će sa zastavama Srbije ispred naših poslovnih zgrada kako bi pružili simboličnu podršku našoj državi, odnosno predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovom timu, na dan glasanja o toj rezoluciji", rekao je Lučić.

Radnici će podršku pružiti u 14 časova, a Lučić poručuje da u ovom teškom trenutku za našu zemlju, treba da budemo jedinstveni u odbrani državnih i nacionalnih interesa, bez obzira na sve političke i druge razlike.

"Potrebno nam je jedinstvo, da podržimo našu državu i predsednika Vučića, koji se u Njujorku zaista bori kao lav. Verujemo u borbu predsednika da što manji broj zemalja podrži tu rezoluciju, koja na, najblaže rečeno, čudan način aktuelizuje neka ružna dešavanja iz prošlosti", rekao je Lučić za TV Prva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija