Ostali sportovi

Poraz vaterpolista Srbije protiv Mađarske

Komentari

Autor: Euronews

05/08/2024

-

13:40

Poraz vaterpolista Srbije protiv Mađarske
Poraz vaterpolista Srbije protiv Mađarske - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

U vaterpolo klasiku reprezentacija Mađarske ubedljivo je savladala Srbiju sa 17:13 (2:2, 7:3, 6:2, 2:4) Samo u prvoj četvrtini reprezentacija Srbije je vodila, a onda je usledio neverovatan pad. 

Srbija je odigrala odlično prvu deonicu utakmice i završila je sa 4:2. Činilo se da će "delfini" nastaviti u istom ritmu i u naarednoj, četvrtini. Ipak, zaigrali su Mađari, mnogo bolji i već posle prva dva napada došli do 4:4.

 

 

Ređali su se golovi jedan za drugim, pa su ovu deonicu Mađari dobili sa 7:3.
Gde su stali u droj, tu su nastavili i u trećoj četvrtini vaterpolisti Mađarske. Ništa nije išlo našim "delfinima". Ređale su se greške kako u odbrani, tako i u napadu, pa je i ova deonica završena sa velikom prednošću Maađara. Ova četvrtina završena je sa 6:2.
Tek u poslednjoj četvrtini "delfini" su došli do svoje igre. Opustili su se malo i Mađari, pa je tako Srbija tu deonicu dobila sa 4:2. 

Mađari su na kraju završili takmičenje kao treći u grupi, Srbija je četivrta. Od današnjih utakmica u Grupi A mnogo toga zavisi koga će Srbija imati za rivala, a najverovatnije će to biti Italija, moguće i Hrvatska. 

 

Komentari (0)

Sport