Fudbal

Trener Fulama pohvalio Mitrovića: On ne donosi samo golove

Komentari

Autor: Euronews

06/08/2022

-

18:16 >> 18:30

Trener Fulama pohvalio Mitrovića: On ne donosi samo golove
Aleksandar Mitrović - Copyright Tanjug/Adam Davy/PA via AP

veličina teksta

Aa Aa

Trener Fulama Marko Silva bio je zadovoljan posle remija na startu sezone protiv Liverpula (2:2), a po završetku meča na "Krejven Kotidžu" nije propustio priliku da pohvali dvostrukog strelca svoje ekipe Aleksandra Mitrovića.

“Moramo poštovati kakav kvalitet oni imaju. Ali mi smo bili dobro organizovani, napravili smo svoj posao. U prvom smo delu imali kontrolu, odigrali smo gotovo savršeno. U drugom smo delu imali odgovor na svaki njihov potez. Čak i kad smo primili gol, nismo pali. Čestitam svojim igračima i navijačima”, rekao je Silva.

Portugalac se zatim osvrnuo i na učinak srpskog golgetera, koji je sa dva pogotka najavio da se nalazi u odličnoj formi i za takmičenje u Premijer ligi.

"Imao sam dovoljno vremena da se uverim u kvalitete koje poseduje Mitrović. On ne donosi samo golove, radi mnogo toga za tim i to čini fantastično. Tera protivnika da konstantno bude pod pritiskom", istakao je Silva.

Londonski tim je u dva navrata imao prednost, da bi Liverpul došao do izjednačenja preko Nunjeza i Salaha.

Fulam će u narednom kolu gostovati Vulverhemptonu, dok će "redsi" imati priliku da poprave utisak na Enfildu protiv Kristal Palasa.

Komentari (0)

Sport