Fudbal

Sada i zvanično: Savo Milošević novi trener Partizana

Komentari

Autor: Euronews

27/09/2024

-

14:02 >> 14:25

Sada i zvanično: Savo Milošević novi trener Partizana
Sada i zvanično: Savo Milošević novi trener Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Iskusni fudbalski stručnjak Savo MIlošević i zvanično se vratio na klupu Partizana, nakon što je Aleksandar Stanojević podneo ostavku posle debakla u "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde.

Ovo će biti njegov drugi mandat u Humskoj, nakon što je crno-bele predvodio od marta 2019. godine do septembra 2020, dok je sa Partizanom potpisao ugovor na dve sezone. Zvanična promocija je zakazana za ponedeljak, a Milošević će prvi trening sa ekipom odraditi u utorak 1. oktobra. 

"Aleksandru Stanojeviću želimo mnogo sreće u daljem radu i privatnom životu uz zahvalnost za sve učinjeno u prethodnim godinama“, poručili su iz Humske u kratkom saopštenju.

Savo Milošević počeo je igračku karijeru u Partizanu 1992. godine, odakle se otisnuo u svet. Najpre u Aston Vilu, pa u Saragasu, da bi patike o klin okačio tokom mandata u Rubinu 2008. godine.

Trenersku karijeru započeo je u reprezentaciji Crne Gore, gde je obavljao funkciju pomoćnika od 2011. do 2012, da bi 2019. stigao u Partizan. U Humskoj se zadržao nešto više od godinu dana, neko vreme zatim proveo je u Olimpiji iz Ljubljane i na kormilu nacionalnog tima BiH, da bi danas otpočeo drugi mandat u Humskoj.

 

Komentari (0)

Sport