Fudbal

Vladan Milojević: Trebalo je da budemo hrabriji

Komentari

Autor: Euronews

20/08/2024

-

23:24

Vladan Milojević: Trebalo je da budemo hrabriji
Vladan Milojević: Trebalo je da budemo hrabriji - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je za TV Arena sport posle utakmice sa Bode Glimtom u okviru prvog meča plej-ofa kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

Njegovi puleni poraženi su 2:1, ali ih očekuje revanš za osam dana.

"Igramo protiv jedne ekipe koja želi prostor, tranziciju i trčanje, jako dobro igraju na ovoj podlozi, fascinantno je kako kontrolišu loptu. Nismo uspeli da spustimo tu njihovu igri, trebalo je da budemo hrabriji sa loptom u nogama. Nismo se snašli, u drugom delu smo rekli da igramo po cenu greške. Milson im je pravio dosta problema, ušli smo u trku sa njima. Da li smo gol, imali još par šansi, ali to je to. Bode je davao golove u svom stilu, imamo drugu utakmicu u Beogradu, imamo osam dana da se spremimo i da damo sve od sebe".

Poslednjih 20 minuta Zvezda je u potpunosti nadigrala Bode Glimt, ali joj je malo falilo da dođe do izjednačenja.

"Rezultat je mnogo bolji kada je 2:1 nego 2:0. Biće utakmica 'prsa u prsa' u revanšu. Moji igrači su dali sve od sebe, rekao sam da mi Bodo nije nepoznanica, nego sa smo mi nepoznanica koliko možemo".

Ognjen Mimović nije počeo meč, ušao je u 56. minutu posle vođstva Bodo Glimta, ali je u 74. minutu postigao gol nade za Crvenu zvezdu da 28. avgusta na "Marakani" nadoknadi minus (1:2) i prođe u UEFA Ligu šampiona.

"Prvenac u Zvezdi, prelep je osećaj. Ostaje žal što taj gol nije možda doneo nerešen rezultat, ali daćemo sve od sebe ja Marakani da pobedimo", istakao je Mimović za TV Arena sport.

Intenzitet meča je bio izuzetan.

"Jako iscrpljujući meč. Intenzivan, osećam se kao da sam igrao 70, a ne 30 minuta. Pokazali smo da možemo da igramo protiv njih, malo je falilo do izjednačenja", rekao je Zvezdin strelac u Norveškoj.

Komentari (0)

Sport