Fudbal

Zenit pozajmio Crvenoj zvezdi štopera Vanju Drkušića

Komentari

Autor: Euronews

15/08/2024

-

12:17

Zenit pozajmio Crvenoj zvezdi štopera Vanju Drkušića
Zenit pozajmio Crvenoj zvezdi štopera Vanju Drkušića - Copyright Tanjug/ AP Photo/Andreea Alexandru

veličina teksta

Aa Aa

Najavljeno - učinjeno. Slovenački štoper Vanja Drkušić prešao je iz Sočija u Zenit, a već danas će stići u Beograd gde će na pozajmici igrati u Crevnoj zvezdi. Možda je ovaj ceo posao mogao da se završi još pre desetak dana, ali crveno-beli dobijaju reprezentativca Slovenije do kraja sezone, a registrovaće ga i za plej-of UEFA Lige šampiona i dvomeča sa Bodo/Glimtom.

Kada je potpisivao četvorogodišnji ugovor sa Zenitom, Slovencu je rečeno da će igrati negde na pozajmici jer ruski šampion već ima petoricu registrovanih štopera. Znao je Vanja i da mu sledi igranje sa reprezentativnim koilegom Timijem Maksom Elšnikom na "Marakani", tako da u ovom potezu nema iznenađenja. Bilo je samo pitanje tajminga.

Teško je očekivati da će Drkušić igrati u Norveškoj bez takmičarske utakmice za crveno-bele, do revanša bi već imao sedam treniga i jednu utakmicu. Dolaskom Drkušića, srpski šampion može posle plej-ofa za UEFA Ligu šampiona da proda Nasera Đigu, za koga još uvek stoji ponuda iz Premijer lige i Čempionšipa.

Crvena zvezda večeras od 20.00 časova igra protiv Čukaričkog u Pančevu meč petog kola Mozzart bet Superlige.

Komentari (0)

Sport