Fudbal

Stanojevićeva poruka navijačama: Ako voliš klub - navijaj, nema mesta političkim parolama

Komentari

Autor: Euronews

09/08/2021

-

15:07 >> 15:09

Stanojevićeva poruka navijačama: Ako voliš klub - navijaj, nema mesta političkim parolama
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, oglasio se povodom sinoćnih dešavanja na gostovanju Novom Pazaru.

Naime, meč je prekinut u 62. minutu usled neprikladnog ponašanja navijača, koji su pored skandiranja političkih parola, ubacivali predmete na teren i tako ugrozili bezbednost samih aktera meča.

„Ne pamtim da je bolja atmosfera na početku utakmice. Odavno nisam prisustvovao boljem ambijentu, svi smo bili oduševljeni. A onda se sve promenilo. Zapitao sam se da li se ovde fudbal igra zbog momaka na terenu ili da bi se poslale određene poruke. Ispada da ne navijamo za voljene klubove, već uzvikujemo političke i(li) propagandne parole. Ne verujem da se to dešava u 21. veku. Skandalozno. Ako voliš svoj klub – navijaj. Ako želiš druge stvari - idi na mesto na kom možeš da iskažeš“, rekao je Stanojević pa dodao:

 

 

„Poštujem skandiranja: ’Stanoje, odlazi’ ili ’Uprava napolje’. Sve je to legitimno. Samo, u 21. veku me pustite nekih stvari. Zna se šta je Partizan. Ljubav! Čista emocija. Nemojte da mešamo babe i žabe. Igračima govorim kako ne želim da ih vidim odsutne ni pet minuta tokom sat i po treninga. Tako isto doživljavam i navijače, nemojte da provedete 90 minuta, a da ne bodrite svoj tim. Ne interesuje me kako će ko ga shvati ove reči, ali znam da mi igramo zbog navijača. Valjda bi tako trebalo da bude“, istakao je šef stručnog štaba crno-belih.

Komentari (0)

Sport