Aktuelno iz kulture

Preminula zvezda serije "Alf": Bendži Gregori pronađen mrtav u 47. godini života

Komentari

Autor: Variety

11/07/2024

-

11:00

Preminula zvezda serije "Alf": Bendži Gregori pronađen mrtav u 47. godini života
Alf - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Bendži Gregori, nekadašnji glumac, koji je igrao jednu od glavnih uloga u hit sitkomu osamdesetih "Alf" preminuo je u 47. godini. Njegova sestra Rebeka Hercberg Fafinger rekla je za New York Times da su Gregori i njegov pas pronađeni 13. juna bez znakova života u automobilu i to na parkingu ispred jedne banke u Peoriji u Arzioni.

Ona je u kasnije objavljenom postu na Facebook-u navela da porodica veruje da je Gregori zaspao i preminuo od toplotnog udara, ali će pravi uzrok njegove smrti biti utvrđen autopsijom.

Gregori je tumačio lik dečaka Brajana Tanera, najmlađeg deteta Taner porodice koja udomljava vanzemaljca Alfa.

Iako je to njegova najpoznatija uloga, pojavljivao se i u nekim drugim televizijskim programima osamdesetih i devedesetih, kao što su "Ti-Džej Huker" i "Zona sumraka", piše Variety.

Pozajmljivao je glas u animiranim filmovima, ali se vremenom okrenuo od Holivuda i posvetio drugim interesovanjima. Postao je deo Američke ratne mornarice 2003. gde se specijalizovao za meteorologiju i okeanografiju. Svoju ekspertizu koristio je za vremensku prognozu i izdavanje upozorenja za avijaciju i nautičku bezbednost.

Služio je na nosaču aviona "Karl Vinson" (CVN 70), ali je vojnu karijeru završio 2006. godine zbog problema sa zdravljem.

Komentari (0)

Kultura