Aktuelno iz kulture

Bred Pit kao vozač Formule 1: Prvi tizer za trkački filmski spektakl čiji je producent Luis Hamilton

Komentari

Autor: Deadline

08/07/2024

-

14:33

Bred Pit kao vozač Formule 1: Prvi tizer za trkački filmski spektakl čiji je producent Luis Hamilton
Prinskrin/Youtube/FORMULA 1 - Copyright Prinskrin/Youtube/FORMULA 1

veličina teksta

Aa Aa

Dugoočekivani film o Formuli 1 "F1" dobio je prvi tizer u kom vidimo Breda Pita u ulozi trkača.

Bredov lik u filmu izlazi iz penzije, kako bi povratio staru slavu, ali i da bude mentor mladog vozača, koji će se boriti protiv nekih od najbržih trkača u Formuli 1.

Pored slavnog glumca, u novom ostvarenju reditelja Džozefa Kosinskog, koji potpisuje i jedan od najuspešnijih filmova 2023. "Top Gan: Maverik", igra i Demson Idris.

Film je najavljen kao jedno od najspektakularnijih ostvarenja o automobilizmu i sniman je na čak devet trka širom sveta. 

"Bred i Demson su zapravo vozili automobile, što je bilo spektakl po sebi, ali raditi to pred publikom uživo i to pri punim brzinama i osmisliti kako da se to zabeleži... Logistika iza svega toga bila je drugačija od svega što sam ikada radio", kaže Kosinski za Deadline.

"Snimali smo na pravim Grand Prijevima, a neke scene filma radili u veoma ograničenim vremenskim okvirima, direktno na stazi između vežbi i sezona kvalifikacija pred stotinama hiljada ljudi", dodaje reditelj.

Inače, jedan od producenata je sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton, preko svoje kompanije "Dawn Apollo Films". 

"On je prva osoba koju sam kontaktirao pre tri godine. Znao sam da nam je u timu potreban neko ko to živi svakog dana kako bi film bio što autentičniji. Luis nam je bio neverovatan partner", istakao je Kosinski.

"F1" stiže u bioskope krajem juna 2025. godine. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura