Region

Prijava protiv državnog sekretara MUP-a u Crnoj Gori: Pomoćnica ministra tvrdi da ju je Koprivica vređao i odgurnuo

Komentari

Autor: Vijesti

10/09/2024

-

19:51

Prijava protiv državnog sekretara MUP-a u Crnoj Gori: Pomoćnica ministra tvrdi da ju je Koprivica vređao i odgurnuo
Prijava protiv državnog sekretara MUP-a u Crnoj Gori: Pomoćnica ministra tvrdi da ju je Koprivica vređao i odgurnuo - Copyright Prinstscreen YouTube/Univerzitet Crne Gore

veličina teksta

Aa Aa

Direktorica Direktorata za normativne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova Iva Vukoslavčević podnijela je krivičnu prijavu protiv državnog sekretara MUP-a Petra Koprivice tvrdeći da je danas u njegovom kabinetu omalovažavao, vređao pa čak i odgurnuo.

Vukoslavčevićeva je prijavu podnela Centru bezbjednosti Podgorica, gde je, između ostalog, navela da već mesecima trpi mobing i pritisak na poslu od državnog sekretara Koprivice, prenose Vijesti.

Ona je u prijavi navela da je danas u 7.50 časova, sekretarica Petra Koprivice pozvala njenu, a potom kazala da je pozvana u kabinet kod državnog sekretara.

Tokom posete u njegovom kabinetu, kako je navela, vodili su poslovni razgovor, a potom je Koprivica od nje tražio da menja izjašnjenje, koje je prošlog petka poslala ministru Danilu Šaranoviću.

Ona je navela da se Koprivica na nju obrušio uvredljivim rečima da "neće više biti pomoćnica ministra, da je bezobrazna i druge omalovažavajuće kvalifikacije"...

Načelnica MUP-a potražila medicinsku pomoć zbog šoka

Kada mu je direktorica Direktorata odgovorila da sa njom ne može da razgovara na taj način, Koprivica počinje, kako je navela u prijavi, da viče na nju, a potom je sa obe ruke uzeo za njena ramena i grubo gurnuo...

Nakon incidenta, ona je otišla u svoj kabinet, gde je uznemireno i pod velikim stresom kolegama ispričala šta je doživela u kabinetu državnog sekretara MUP-a.

Zbog stanja šoka i velike uznemirenosti načelnica MUP-a potražila je i medicinsku pomoć, a u prijavi je dostavila i izveštaj lekara specijaliste.

Ona je od Uprave policije tražila da je zaštite od Koprivice, jer je nemili događaj na nju izazvao "veliki osećaj uznemirenosti, straha i nelagode".

"Vijestima" je nekoliko sagovornika u MUP-u navelo da ovo nije usamljen slučaj i da su se slične scene događale u kabinetu državnog sekretara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa