Društvo

Čekaju li Srbiju još jedni vanredni parlamentarni izbori i ko su "sephora kids": Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/10/2024

-

21:50

Čekaju li Srbiju još jedni vanredni parlamentarni izbori i ko su "sephora kids": Probudite se uz Euronews Jutro
Čekaju li Srbiju još jedni vanredni parlamentarni izbori i ko su "sephora kids": Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama je od sedam sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za sredu, 23. oktobar, izdvajamo:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da bi rekonstrukcija vlade mogla da bude sprovedena između marta i juna iduće godine i naglasio da će premijer Miloš Vučević imati njegovu punu podršku. Čekaju li Srbiju još jedni vanredni parlamentarni izbori u decembru 2026. ili na proleće 2027? O tome za Euronews u temi jutra govore politički analitičari Cvijetin Milivojević i Srđan Barac.

Štampu prelistava predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić. 

Dok su se nekim generacijama devojčica za rođendan kupovale lutke, devojčice generacije alfa, rođene od 2010. zamenile su te poklone maskama za lice i antirid kremama. Trend, koji je zaživeo na Tiktoku, dobio je i svoj hešteg Sephora kids, po poznatom lancu francuskih parfimerija. Kako je kozmetička industrija ubedila devojčice da treba da se boje starenja?

Pozorište Duško Radović slavi 75. rođendan, a na isti dan u penziju ispraća glumicu Ljiljanu Peroš koja je u ansamblu provela čak 50 godina. O ovom velikom jubileju govorimo u nastavku Euronews jutra.    

Učinak Zvezde u utakmici protiv Monaka u Ligi Šampiona analiziraju kolege sa Arena sporta

Komentari (0)

Srbija