Društvo

Rast desnice u Evropi, Asanž u javnosti, Izrael u kopnenoj ofanzivi na Liban: Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/10/2024

-

21:48

Rast desnice u Evropi, Asanž u javnosti, Izrael u kopnenoj ofanzivi na Liban: Probudite se uz Euronews Jutro
Rast desnice u Evropi, Asanž u javnosti, Izrael u kopnenoj ofanzivi na Liban: Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za sredu, 2. oktobar, izdvajamo:

Nekoliko poslanika različitih stranaka namerava da pokrene postupak za zabranu AfD-a. Kao razlog navode povrede ljudskog dostojanstva i slobodnog demokratskog ustavnog poretka. Hoće li zabrana biti kontraproduktivna? Kako se objašnjava rast desnice u Evropi, o tome u Temi jutra.

Štampu prelistava novinar Dejan Vukelić. 

Džulijan Asanž pred Odborom za pravna pitanja i ljudska prava Parlamentarne skupštine Saveta Evrope. Šta smo sve čuli, a šta nismo, o tome sa Zoranom Stanojevićem.

Izrael u kopnenoj ofanzivi na Liban. Situaciju na Bliskom istoku za Jutro analizira Nikola Krunić. 

Koji su to novi trendovi u arhitekturi, kakvu ulogu igraju principi održivog razvoja u savremenom stanovanju i kako se u gradnji koriste obnovljivi izvori energije? O tome u Euronews jutru.

Hoakin Finiks ponovo je Džoker, ali mu se ovog puta u ulozi Harli Kvin pridružuje Lejdi Gaga. Od srede u bioskopima, a pre toga u Euronews jutru analiziramo šta nas očekuje u nastavku kultnog filma.

Komentari (0)

Srbija