Društvo

Saobraćaj umerenog intenziteta, kamioni na Batrovcima čekaju šest sati: Najavljene i izmene na pojedinim deonicama

Komentari

Autor: Tanjug

11/06/2024

-

07:54

Saobraćaj umerenog intenziteta, kamioni na Batrovcima čekaju šest sati: Najavljene i izmene na pojedinim deonicama
Saobraćaj umerenog intenziteta, kamioni na Batrovcima čekaju šest sati: Najavljene i izmene na pojedinim deonicama - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

Saobraćaj je umerenog intenziteta na auto-putevima, a na magistralnim i regionalnim putnim pravcima obustava saobraćaja ima samo na deonicama sa redovnim i planiranim izmenama zbog radova.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila se na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se šest, a na graničnim prelazima Šid i Bogojevo tri sata.

Zadržavanje za teretna vozila na Gradini je dva sata, na Horgošu 90 minuta, a na Kelebiji 60 minuta.

Izmene na pojedinim deonicama zbog radova

Od petlje Orlovača do petlje Ostružnica, u tunelima Lipak i Železnik, smer Bubanj Potok - Ostružnica, od danas od 19 časova do sutra do 5 sati izvode se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desne cevi tunela Lipak i Železnik, uz obustavu saobraćaja kroz leve cevi tunela, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, od danas od 7 sati do 18. juna do 16 časova na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na propustu u trupu auto-puta na km 289+170.

U smeru Niš - Beograd za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Raška - Novi Pazar, mesto Postenje, u smeru ka Novom Pazaru, danas od 8.30 do 16 časova izvodiće se radovi na ugradnji putnog senzora meteorološke stanice „Novi Pazar“.

U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Tutin - Bregovi, danas od 8 do 12 časova, zbog asfalterskih radova, biće obustavljen saobraćaj. Alternativni putni pravac je Tutin - Pazarište - Novi Pazar - Ribariće - Mehov Krš.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija