Aktuelno

Šezdeset godina elegancije: Međunarodni sajam nameštaja na Beogradskom sajmu od 1. do 6. oktobra

Komentari

Autor: Tanjug

27/09/2024

-

14:59

Šezdeset godina elegancije: Međunarodni sajam nameštaja na Beogradskom sajmu od 1. do 6. oktobra
Šezdeset godina elegancije: Međunarodni sajam nameštaja na Beogradskom sajmu od 1. do 6. oktobra - Copyright Plakat

veličina teksta

Aa Aa

Jubilarni 60. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) biće održan od 1. do 6. oktobra 2024. godine na Beogradskom sajmu, objavljeno je na sajtu sajma.

Domaći i strani izlagači, renomirani proizvođači nameštaja, dizajneri, distributeri, trgovci predstaviće širok spektar nameštaja za različite prostorije i namene, kao što su stambeni, kancelarijski, dečji, baštenski, kuhinje, spavaće sobe, garniture te različite stilove nameštaja, moderne, klasične, minimalističke, rustične. 

Biće prikazani i drugi elementi enterijera, kao što su rasveta, dekorativni predmeti i ostali dodaci koji doprinose kompletnom izgledu i opremanju stambenog ili poslovnog prostora.

Sektor industrije bazirane na drvetu i njegovoj preradi ima značajan razvojni potencijal u Srbiji i izuzetno je izvozno orijentisan. 

Šumarstvo, prerada drveta i industrija nameštaja su privredne delatnosti povezane u lanac kružne ekonomije i strateškog prosperiteta, a Sajam nameštaja svake jeseni svojom b2b platformom za povezivanje i interakciju svih učesnika podstiče rast tržišta, izvozne aranžmane i internacionalizaciju domaćih proizvoda.

Sajam će biti održan u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A a paralelno sa njim u hali 5 Beogradskog sajma od 1. do 5. oktobra odvijaće se jubilarno 60. izdanje Međunarodnog sajma mašina i alata za drvnu industriju. 

Reč je o kompatibilnoj sajamskoj manifestaciji čiji izložbeni sadržaj prikazuje najnovije mašine i alate koji redefinišu način na koji se drvo obrađuje i tretira u proizvodnji nameštaja. 

Biće predstavljene i nove tehnologije koje ne samo što povećavaju produktivnost, već i omogućavaju stvaranje složenijih dizajna koji su ranije bili teško ostvarivi.

Komentari (0)

Srbija