Aktuelno

Redakcija portala 24sedam dobila anonimnu dojavu o bombi, reagovala policija - evakuisana je i redakcija Euronews Srbija

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/09/2024

-

10:46

Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Redakcija portala 24sedam.rs ranije danas je primila pretnju putem e-mejla, u kojoj nepoznata osoba obaveštava da je postavljana eksplozivna naprava u prostorijama redakcije, saopštili su iz ovog medija. Radni prostor na neko vreme napustila je i redakcija Euronews Srbija koja se nalazi u neposrednoj blizini.

"Napravili ste veliku grešku svojim izveštavanjem. Danas će kancelarija eksplodirati", stoji u  poruci koju su dobili, prenosi  24sedam.rs.

Dojava o bombi danas u Sava centru u Beogradu bila je lažna, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Sava centar je bio evakuisan zbog dojave o bombi, koja je stigla u 9.20 časova, posle čega su pripadnici policije izašli na teren, rečeno je ranije Tanjugu u MUP-u.

Nakon što je policija proverila Centra "Sava" zaposleni su se vratili na svoja radna maesta.

Euronews Srbija

 

Odmah po prijemu pretnje, redakcija je evakuisana, a policija je hitno reagovala preduzimajući sve potrebne mere kako bi se obezbedila sigurnost zaposlenih i okolnih objekata.

Euronews Srbija

 

Zbog novonastale situacije doći će do izmena i u programskoj šemi Euronews Srbija, dok se portal Euronews.rs unapred izvinjava čitaocima ukoliko dođe do zastoja u proizvodnji vesti na portalu.

Komentari (0)

Srbija