Aktuelno

Uklonjene dve ručne bombe iz nekorišćenog lokala u Kragujevcu

Komentari

Autor: Tanjug

25/08/2024

-

22:50

Uklonjene dve ručne bombe iz nekorišćenog lokala u Kragujevcu
Uklonjene dve ručne bombe iz nekorišćenog lokala u Kragujevcu - Copyright Fonet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Iz jednog nekorišćenog lokala u Kragujevcu danas su, nakon dojave policiji, otklonjene dve ručne bombe, koje su uništene na poligonu, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Kragujevačkoj policije prethodno je prijavljeno je da je na nekorišćenom lokalu u Daničićevoj ulici razbijeno staklo na izlogu i da se unutra najverovatnije nalaze dve eksplozivne naprave. 

Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na lice mesta, obezbedili ga i ustanovili da se u unutrašnjosti lokala nalaze dve ručne bombe, nakon čega su o svemu obavestili Više javno tužilaštvo. 

Preduzete su sve bezbednosne mere i procedure, a Četa za protivdiverzionu zaštitu Posebne jedinice policije Policijske brigade PU za grad Beograd je bezbedno uklonila ova eksplozivna sredstva i transportovala ih na poligon gde su i uništena.

Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.  
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija