Aktuelno

Pronađeno telo bebe kod Ljubovije: Deseta žrtva prevrtanja čamca sa iregularnim migrantima u Drini

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/08/2024

-

17:41

Pronađeno telo bebe kod Ljubovije: Deseta žrtva prevrtanja čamca sa iregularnim migrantima u Drini
Pronađeno telo bebe kod Ljubovije: Deseta žrtva prevrtanja čamca sa iregularnim migrantima u Drini - Copyright Tanjug/Mirjana Čvorić Gubelić

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretragom Drine na području Ljubovije gde se prevrnuo čamac sa iregularnim migrantima pronašli su i telo bebe, dok je policija Republike Srpske iz Drine izvukla telo još jedne muške osobe, izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. 

"Pretragom terena koja intenzivno traje od noćas, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su danas oko 15.30 časova, u mestu Lonjin nizvodno niz Drinu, u blizini obale, beživotno telo bebe starosti oko devet meseci. Ona je, na žalost, i deseta žrtva prevrtanja čamca sa iregularnim migrantima koji su iz Srbije pokušali da pređu ovu reku između mesta Drlače kod Ljubovije i Orlice u opštini Zvornik", rekao je Dačić.

Beba je bila sa majkom čije je telo ranije danas izvučeno iz reke, navodi se u saopštenju. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije do sada su izvukli tela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije Republike Srpske pronašli tela dva muškarca. 

"Pretraga se i dalje nastavlja", izjavio je ministar Dačić.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija