Aktuelno

Određen pritvor za dve osobe za koje se sumnja da su pomogle Hajriziju pri bekstvu iz zatvora

Komentari

Autor: Tanjug

22/07/2024

-

17:42

Određen pritvor za dve osobe za koje se sumnja da su pomogle Hajriziju pri bekstvu iz zatvora
Određen pritvor za dve osobe za koje se sumnja da su pomogle Hajriziju pri bekstvu iz zatvora - Copyright Printscreen KTV - Kohavision

veličina teksta

Aa Aa

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je jednomesečni pritvor za dve osobe osumnjičene da su pomogle Fatonu Hajriziju u bekstvu iz zatvora u Smrekonici, preneo je danas Reporteri.

Iz suda je saopšteno da je usvojen zahtev Osnovnog tužilaštva u Mitrovici za određivanje mere pritvora okrivljenima, i da je njima određena mera jednomesečnog pritvora.

Kosovska policija uhapsila je juče muškarca osumnjičenog da je pomogao Hajriziju u bekstvu iz zatvora pre dve nedelje i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u sredu uveče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Hajrizi je u petak, kada ga je policija pronašla posle dvodnevne potrage, pucao na pripadnike policije, nakon čega je likvidiran.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija