Tenis

Novak: Cenim Runea, biće vatrometa u ponedeljak

Komentari

Autor: Euronews

07/07/2024

-

09:33

Novak: Cenim Runea, biće vatrometa u ponedeljak
Novak: Cenim Runea, biće vatrometa u ponedeljak - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

veličina teksta

Aa Aa

Namučio se Novak Đoković sa Aleksejem Popirinom, ali se plarisao u osminu finala Vimbldona gde će mu rival biti Holger Rune. Sve je teži put teniskog GOAT-a, ali se čini i da je on sve pripremljeniji za finiš trećeg Grend slema.

"Svaki meč je bolje i bolje. Kretanje, stizanje teških lopti, proklizavanje... Definitivno sam se osećao bolje sada nego u drugom kolu. Nadam se da će se tako i nastaviti. Videćemo", rekao je Novak.

Srpski as veoma ceni Norvežanina protiv koga vodi 3:2 u duelima, ali nikad nisu igrali na travi. Mnogo lepih reči o Runeu i njegovoj porodici izneo je Đoković na pres konferenciji, ali i najavio veliku bitku na terenu.

 

 

"Poštujemo jedan drugog, mislim i da smo slični po stilu igre. Ipak, kada je reč o terenu i nadmetanju, obojica u sebi imamo vatru. Siguran sam da će u ponedeljak biti vatroometa na terenu. On je spektakularan igrač, u to nema sumnje. Voli veliku pozornicu, voli da igra na travi. Mislim da je veoma, veoma nezgodan protivnik. Biće potrebno da igram najbolje što mogu kako bih pobedio", rekao je Novak.

Komentari (0)

Sport