Ostali sportovi

Uroš Stevanović: Išli smo po zlato

Komentari

Autor: Euronews

12/08/2024

-

14:02

Euronews TV

veličina teksta

Aa Aa

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović izjavio je danas u Beogradu da je njegov tim zasluženo osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Ne znam ko nas je otpisao, mi sigurno kao grupa nismo bili kao otpisani. Mi smo išli da osvojimo zlato, kao što smo najavili. Rekao sam momcima da ne prate medije i čitaju komentare. Mi kreiramo mišljenje. Slava i hvala Bogu što je nagradio naš trud i rad", rekao je Stevanović na konferenciji za medije na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Vaterpolista Srbije, Dušan Mandić, govorio je na konferenciji za medije nakon što su se vratili sa Olimpijskih igara u Parizu.

"Bilo je uspona i padova, jako težak momenat bio je psole poraza od Australije. Nismo ličili na sebe, taj poraz nas je baš duboko dotakao. Možda i nešto isprovocirao u nama. Moram i da se zahvalim Novaku, koji je tad došao da poseti olimpijce. Svi smo bili u sobi, razmišljali, ušao je na vrata i održao je govor od srca. To je doprlo do nas, dalo nam dodatnu motivaciju. Još više smo uživali kada je on došao do dugo iščekivanog cilja. Lepa priča i za njega i za nas. Ne bih ulazio u detalje, ali pričao je o njegovim pobedama i porazima, šta je sve on prolazio. Osetili smo da je to istinito i iskreno".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport