Košarka

Evroliga usvojila žalbu Reala, Fakundo Kampaco može da igra protiv Partizana

Komentari

Autor: Euronews

09/10/2024

-

18:39

Evroliga usvojila žalbu Reala, Fakundo Kampaco može da igra protiv Partizana
Evroliga usvojila žalbu Reala, Fakundo Kampaco može da igra protiv Partizana - Copyright Twitter/Real Madrid

veličina teksta

Aa Aa

Vesti u slučaju Fakunda Kampaca i kazne Evrolige za košarkaša Reala menjaju se iz sata u sat, a poslednja kaže da će sjajni košarkaš madridskog kluba ipak dobiti priliku da sutra igra protiv Partizana u drugom kolu elitnog takmičenja (20.45).

Španski klub je jutros uložio žalbu na odluku disciplinaca o jednoj utakmici suspenzije za ratobornog Argentinca, zbog njegovog neprimerenog ponašanja prema sudijama u meču s Bajernom, da bi EL posle samo nekoliko sati posle svoju sankciju svela na novčanu kaznu.

Apelacioni sud je preinačio prethodni zaključak i time značajno osnažio "kraljeviće", jer se zna koliko bivši igrač Crvene zvezde znači za igru i rezultate višestrukog šampiona Starog kontinenta i osvajača brojnih drugih trofeja.

U Madridu se očigledno nadaju da će s njim na perketu uspeti da se izvade za poraz u pomenutom meču s nemačkim timom, dok je trener crno-belih Željko Obradović pred put na Pirineje upozorio da jedna lasta ne čini proleće. I da njegov eventualni izostanak neće olakšati napore njegovog tima da se iskupi za poraz od Baskonije. 

Komentari (0)

Sport