Košarka

Slavni Majkl Džordan prodao čuvenu kuću u Hajlend Parku upola cene

Komentari

Autor: Euronews

18/09/2024

-

19:45

Slavni Majkl Džordan prodao čuvenu kuću u Hajlend Parku upola cene
Tanjug/AP/Miles Kennedy - Copyright Tanjug/AP/Miles Kennedy

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni košarkaš Majkl Džordan prodao je kuću i imanje u Hajlend Parku, u Čikagu. I to ne bi bila vest da vilu nije prodavao 12 godina i na kraju je "utopio" za upala cene koju je tražio u prvi mah.

Kako prenose mediji, vila je prodata za verovatno nešto manje od 14,5 miliona dolara (nije objavljena konačna cena i novi vlasnik), dok je "Leteći Majki" za nju pre 12 godina tražio 29 miliona dolara.

Kuća ima više od pet hiljada kvadrata, sa devet spavaćih soba, 19 kupatila, sobu za pušenje, biblioteku, teretanu, bazen, zatvoreni košarkaški teren, teniski teren, a na kapiji je veliki broj 23, dres koji je nosio u igračkim danima.

Sama vila nije u najboljem stanju, postoje slike na kojima se vidi da je prilično zapuštena, košarkaški teren je bio poplavljen, a kuhinja u lošem stanju. As Čikago Bulsa je kupio zemlju 1991, a zatim do 1995. izgradio vilu koja je bila renovirana 2009. godine.

Džordan je prošle godine prodao i svoj stan u Čikagu za 6,82 miliona dolara. Slavni NBA košarkaš ima svoja imanja na Floridi i Severnoj Karolini.

Komentari (0)

Sport