Košarka

Panter zvanično otišao: Zahvalan sam Partizanu za jedno od najboljih iskustava u mom životu

Komentari

Autor: Tanjug

18/06/2024

-

11:00

Panter zvanično otišao: Zahvalan sam Partizanu za jedno od najboljih iskustava u mom životu
Panter zvanično otišao: Zahvalan sam Partizanu za jedno od najboljih iskustava u mom životu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub Partizan moraće da traži novog lidera i kapitena jer je saopštio danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa Kevinom Panterom, koji je poslednje tri sezone igrao za "crno-bele".

Kapiten se emotivnim porukama oprostio od crno-belih.

"Poslednje tri godine u Partizanu su bile izazovno, ali neverovatno putovanje i kroz neverovatna i teška vremena. Zahvalan sam za jedno od najboljih iskustava u mom životu", izjavio je dosadašnji kapiten Partizana Kevin Panter.

Ostavio je veliki trag u crno-belom dresu.

"Svim ljudima, posebno deci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe".

On je poslao poruku nekadašnjim saigračima.

"Delili smo sjajne uspomene i izgradili snažne veze, koje će trajati zauvek. Mojim trenerima, bili ste najbolji od prvog dana. Od kada sam došao u Beograd pomogli ste mi na svaki mogući način".

Panter je zahvalio navijačima Partizana na podršci.

"Grobari, najbolji navijači na svetu, hvala na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i tokom padova, bez obzira na sve".

Panter se potom zahvalio treneru "crno-belih" Željku Obradoviću i članovima stručnog štaba.

"Partizane, hvala ti što si bio moj dom ove tri godine. Zauvek ćete mi biti u srcu. Treneru Obradoviću, postavio si me za kapitena posle moje prve godine u Partizanu. Verovali ste mi, imali ste poverenje u mene. Veoma sam i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama", zaključio je Panter.

Španski mediji navode da bi Panter karijeru trebalo da nastavi u Barseloni.

Komentari (0)

Sport