Košarka

Mega rasterećena, Partizan pod pritiskom pred majstoricu polufinale plej-ofa Superlige

Komentari

Autor: Euronews

30/05/2024

-

10:22

Mega rasterećena, Partizan pod pritiskom pred majstoricu polufinale plej-ofa Superlige
KK Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana ove sezone dva puta su izgubili od Mege, to ih je koštalo i prvog mesta u ABA ligi, a ako večeras u hali "Aleksandar Nikolić" ne trijumfuju u majstorici, završiće sezonu bez trofeja. Iako se očekivalo da će crno-beli biti motivisani da izađu na megdan Crvenoj zvezdi i pokušaju da osvoje titulu u KLS Superligi Srbije, forma i entuzijazam ekipe su nekako pali posle gubitka ABA lige.

Nisu crno-beli pronašli način da zaustave brzu igru mladog tima Mege, pa ih večeras čeka majstorica u kojoj su oni pod pritiskom dok je Mega rasterećena i spremna za novo iznenađenje. Crno-beli nisu davali izjave pred majstoricu, što može da komentariše dvojako. Ali, tim Željka Obradovića mora večeras da podigne nivo igre ako želi da se bori za preostali trofej.

 

 

"Kao što smo i želeli nakon prve utakmice, izborili smo majstoricu i time još jednom pokazali da ova ekipa nikad ne odustaje. Sada nas očekuje možda i najteži zadatak, ali želim da i njemu pristupimo bez straha i da uživamo u svakom momentu. Znamo koji su to detalji u igri koji moraju da budu na dobrom nivou, ali pre svega energija mora biti na maksimumu kako bismo se suprotstavili Partizanu", rekao jer trener Mege, Marko Barać.

Komentari (0)

Sport