Fudbal

Crvena Zvezda upisala treći poraz u Ligi šampiona: Ko je kriv - trener ili igrači?

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/10/2024

-

13:39

Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Dan za nama obeležio je novi poraz Crvene zvezde u Ligi šampiona. Crveno-beli poraženi su sa 5-1 na gostovanju protiv francuskog Monaka u okviru trećeg kola elitnog takmičenja. 

Šampion Srbije i dalje čeka prvi pozitivan rezultat u ovom takmičenju, a novinar Arena sporta Uroš pavlović kaže za Euronews Srbija da "niko ne zna" šta se sinoć desilo, te da ni samom timu verovatno nije jasno odakle takav rezultat.

"Igra u prvom poluvremenu bila je sjajna 1-1, dosuđen je drugi penal za crveno-bele i onda pogodak, to najmanje treba u nadoknadi prvog poluvremena 2-1 i onda potop", objašnjava Pavlović.

Upitan zbog čega se igra Crvene Zvezde potpuno razlikovala u dva poluvremena, novinar Arena sporta ocenjuje da su fudbaleri "crvenobelih" primili golove "zbog sopstvenih grešaka".

"I sad, obično važi ono da se uči na sopstvenim greškama, međutim, izgleda da to ovde nije slučaj. Zaista izgleda, pričali smo već i nakon prve utakmice da mora da se smanji taj broj grešaka, onda je došla druga utakmica, ponovo identični golovi primljeni, sad već treća. Ja ne znam da li ima smisla da mi sad ovde ponavljamo to konstantno", ističe naš sagovornik.

Naglašava da igrači Vladana Milojevića moraju da prestanu sa tim.

"Kada se ovakve greške u kontinuitetu dešavaju, to više nije do trenera, to je do igrača. Bar to je moje mišljenje", uveren je Pavlović.

S druge strane, Zvezdu u sledećem kolu očekuje gostovanje protiv Barselone koja je - kako ističe naš sagovornik - u sjajnoj formi. 

"Ne znam šta da kažem, biće teško", zaključuje novinar Arene u gostovanju u našem jutarnjm programu. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport